udv-hsz hsz-csik
2021-05-13

Min: 6
Max: 9
Min: -2
Max: 0

Ghidul Timpului Liber

Ghidul Timpului Liber este un website de informare turistică.

Scopul acestuia este prezentarea de informaţii utile pentru turiştii care doresc să viziteze zona scaunul Odorhei, scaunul Ciuc şi Trei Scaune, cât şi pentru populaţia din aceste zone.

Website-ul are o publicaţie proprie, care apare în fiecare anotimp în patru limbi. Aceasta publicaţie este prima ediţie informativă cu ilustraţii de acest gen. Ea conţine indicaţii complete despre locurile de cazare, despre diferitele programe şi locuri de agrement. Prestaţiile întreprinzatorilor locali sunt prezentate prin imagini foto în culori.

Publicaţia apare în format A5 cu 36-40 de pagini. Nu este influenţată de nicio orientare politică şi nu are ca scop profitul. Preţurile au fost stabilite conform posibilităţilor întreprinzatorilor. Existenţa lui este rezultatul membrilor Ghidului Timpului Liber, care îşi rezervă spaţii în această publicaţie.

Componenţa:
Componenţa ghidului este foarte utilă şi se referă la diferitele domenii care îi visează pe cei interesaţi. Prestaţiile întreprinzătorilor zonei noastre sunt prezentate în patru categorii: cazare, petrecerea timpului liber, informaţii utile, atracţii, plus un calendar al evenimentelor care cuprinde manfestările tradiţionale, evenimente istorice, vizitarea frumuseţilor din natura, manifestări culturale, interesante din punct de vedere turistic şi pentru cei care oferă ospitalitate din acest ţinut. Acestora se mai adaugă interviuri şi o hartă.

Difuzare:
Aceasta publicaţie este difuzată în 10000 de exemplare pe teritoriul Transilvaniei şi în Ungaria. Exemplare gratuite se găsesc în toate locurile mai frecventate de turişti: pensiuni, locuri de agrement, centre culturale şi turistice, agenţii de voiaj, la spectacole culturale, expoziţii, galerii de artă, în incinta centrelor de învăţământ gimnazial, săli de fitnes.

Colectarea datelor:
În scopul publicării de timp a ghidului, colectarea datelor începe cu o lună şi jumătate înaintea redactării. De la clienţii vechi datele le primim prin telefon. Pe clienţii noi îi vizităm sau pot să se prezinte personal.

În ceea ce priveşte relaţia noastră cu firmele, tinând cont de scopurile şi punctul de vedere ale persoanelor care doresc să facă publicitate, alegem acele reclame care vizează în primul rând pe cumpărător.

Aparatia:
Publicaţia noastră apare reactualizat în fiecare anotimp.

Preţurile suprafeţelor publicitare:
Preţurile includ aparaţia în publicaţia noastră, cât şi pe site-ul www.ghidultimpuluiliber.ro, www.gtl.ro.

Reclame sunt valabile timp de 3 luni:

  • A5/8 (suprafaţa mică cu date, 6,8*4,5 cm) 100 ron
  • A5/4 (circa 7,5*6 cm cu una sau două fotografii) 200 ron
  • A5/2 (jumătate pagină, 14*10 cm) 350 ron
  • A5/1 (pagina întreagă, 14*20 cm) 680 ron

Site:
Întrucât doriţi să deveniţi membru al ghidului turistic după încheierea ediţiei, pâna la aparaţia urmatoarei ediţia puteţi figura pe site. În acest caz achitaţi 60 ron.

 
Magyar | Romana | English | Deutsch